Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Primarul PLDM din Cărpineni şi-a dat darea seamă în faţa cetăţenilor

|versiune pentru tipar||
PLDM / 12 noiembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 11 noiembrie, primarul satului Cărpineni din raionul Hânceşti, Ion Cărpineanu, şi-a dat darea de seamă în faţa comunităţii. La adunare au fost prezenţi cetăţeni din sat, preşedintele raionului Hânceşti, Grigore Cobzac, consilieri raionali şi locali ai PLDM.

Primarul a menţionat că, în perioada 2011–2012, s-a reuşit schimbarea geamurilor şi a uşilor la Gimnaziul Nr.2 şi Liceul “Ştefan Holban” din localitate, a fost construită o cazangerie şi instalat un nou sistem de încălzire.

De asemenea, prin intermediul unui proiect câştigat de comunitate, a fost construită o grădiniţă şi deschis Centrul Medicilor de familie. La fel, a fost finalizată construcţia unui drum spre spital şi a unei porţiuni de 1350 metri de drum în varianta albă.

Referindu-se la planurile de viitor, primarul a promis cetăţenilor că se va axa pe atragerea unor proiecte vitale pentru sat, finanţate din investiţii străine.

Sursa: www.pldm.md

Liliana Palihovici: Oamenii în vârstă au experienţă, iar tinerii au energie şi idei — astfel putem merge împreună înainte La Râşcani s-a desfăşurat finala Cupei preşedintelui raionului la fotbal