Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici: Oamenii în vârstă au experienţă, iar tinerii au energie şi idei — astfel putem merge împreună înainte

|versiune pentru tipar||
PLDM / 11 noiembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a Tineretului 2012

Dragi tineri, dragi tinere, veţi avea parte în această Zi Naţională a Tineretului de mai multe mesaje de încurajare şi acţiuni în care sunteţi invitaţi. Noi însă — echipa noastră şi eu — am avut cu voi un dialog permanent şi activităţi comune nu doar cu ocazia unor zile naţionale şi mondiale.

Aceste discuţii şi această interacţiune cu tinerii ne-a ajutat să înţelegem mai bine anumite lucruri. Iar cel mai recent exemplu poate fi al liceenilor din Orhei care, cu prezenţa lor în comisiile parlamentare şi la şedinţele în plen, i-au inspirat se pare pe deputaţi să voteze un buget de stat orientat social.

În această Zi a Tineretului mă adresez mai ales persoanelor în vârstă: tinerii au nevoie de înţelegere, de sprijin şi de oportunităţi. Dacă îi ajutaţi cu toate acestea, reuşita va fi a noastră, a tuturora.

Tot mai des aud în ultimul timp de la adolescenţi şi tineri că ei au nevoie nu atât de bani, haine sau gadgeturi cât de oameni apropiaţi care să-i asculte, să vorbească cu ei despre problemele şi reuşitele lor şi mai ales să-i audă.

Noi, cei mai mari, avem experienţă, iar tinerii au entuziasm, energie şi idei noi. Acestea, puse împreună, ne vor ajuta să mergem înainte, ca ţară, ca oameni.

Sursa: www.pldm.md

Deputaţi PLDM: Preşedinţii de raioane nu vor mai fi aleşi în prima şedinţă a Consiliilor locale Primarul PLDM din Cărpineni şi-a dat darea seamă în faţa cetăţenilor