Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Ministrul Justiţiei, Oleg Efrim, a participat la Academia Politică

|versiune pentru tipar||
PLDM / 12 noiembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Academia Politică, lansată de Tineretul Liberal Democrat din Moldova (TLDM), a desfăşurat cel de-al 9-lea curs de instruire pentru 40 de tineri selectaţi în cadrul programului.

Joi, 8 noiembrie, invitatul Academiei Politice a fost ministrul Justiţiei, Oleg Efrim, care a discutat cu tinerii despre “Impactul reformelor în justiţie”. Întâlnirea a fost moderată de deputatul PLDM, George Mocanu, preşedintele TLDM.

Oleg Efrim a povestit tinerilor despre evoluţia carierei sale, activitatea didactică şi cea de avocat parlamentar.

Referindu-se la Strategia de Reformare în Sectorul Justiţiei şi Planul de Acţiuni pentru implementarea acesteia, ministrul a menţionat că “până în 2016, justiţia trebuie să fie un sector mai echitabil, calitativ, responsabil, mai puţin corupt, care ar asigura dezvoltarea durabilă a ţării şi ar răspunde nevoilor justiţiabililor”.

Sesiunea a fost precedată de un training la tema “Discursul public”, ţinut de Alexandru Bordea, director “Evenda”, care a dezvăluit tinerilor secretele unui discurs de succes.

Sursa: www.pldm.md

La Râşcani s-a desfăşurat finala Cupei preşedintelui raionului la fotbal Valeriu Streleţ a participat la deschiderea a două grădiniţe în raionul Râşcani