Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici a participat la conferinţa internaţională “Egalitatea de gen pentru o societate durabilă”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 21 noiembrie 2012 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Conferinţa internaţională “Egalitatea de gen pentru o societate durabilă” a reunit la Chişinău, persoane oficiale, ambasadori, miniştri, reprezentanţi ai instituţiilor de stat, reprezentanţi ai sectorului de afaceri, societăţii civile, comunităţii internaţionale şi diplomatice, experţi independenţi şi mass-media pentru un dialog axat pe soluţii şi acţiuni în asigurarea egalităţii de gen în Republica Moldova.

În sesiunea axată pe participarea femeilor în procesul politic şi serviciul public, vicepreşedinta PLDM, Liliana Palihovici, vicepreşedinta Parlamentului Republicii Moldova, a menţionat că, acum doi ani, a elaborat o iniţiativă legislativă de modificare a Codului Electoral, care prevede ca în listele electorale ale partidelor 30 la sută să fie femei. “Am primit avizul pozitiv din partea Guvernului şi acum urmează să ne mobilizam pentru a obţine votarea acesteia în Parlament”, a spus Liliana Palihovici.

“Din experienţa activităţii mele politice, chiar dacă nu este una îndelungată, pot să spun că trebuie să munceşti foarte mult pentru a te afirma în propriul partid, pentru a te face auzită, pentru a demonstra că poţi fi de încredere, dar şi pentru a demonstra familiei că eşti o mamă bună, o soţie bună şi, nu în ultimă instanţă, că eşti un bun politician”, a mărturisit Liliana Palihovici.

Sursa: www.pldm.md

Sondaj: Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri 22% ar vota PLDM Liliana Palihovici a participat la Forumul Naţional al Copiilor 2012