Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici a participat la Forumul Naţional al Copiilor 2012

|versiune pentru tipar||
PLDM / 21 noiembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

De ziua Convenţiei ONU privind Drepturile Copilului, participanţii Forumului Naţional al Copiilor 2012 au purtat un dialog deschis cu vicepreşedinta PLDM, vicespeakerul Parlamentului, Liliana Palihovici, care i-a felicitat pentru faptul că se implică să schimbe lucrurile în domeniile de interes sporit.

Cei 70 de copii reprezintă grupuri de lucru, consilii consultative din Călăraşi, Chişinău, Făleşti, Leova, Orhei, Ungheni, inclusiv copii cu dezabilităţi, de etnie romă, absolvenţi ai instituţiilor rezidenţiale şi beneficiari ai serviciilor de îngrijire alternativă.

“Cunosc foarte bine problemele din domeniul educaţional care vă frământă, pentru că am doi băieţi acasă şi discut cu ei despre aceste reforme”, a spus vicepreşedinta Parlamentului, care i-a îndemnat pe copii să facă o stagiere în Legislativul ţării, să fie activi în comunitatea din care vin şi să insiste ca drepturile lor să fie respectate în familie, şcoală, societate.

“Un copil este plin de virtuţi care trebuiesc valorificate”, a spus Liliana Palihovici în dialogul cu copiii.

Sursa: www.pldm.md

Liliana Palihovici a participat la conferinţa internaţională “Egalitatea de gen pentru o societate durabilă” Deputatul PLDM, Ion Ionaş a efectuat o vizită de lucru în raionul Basarabeasca