Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Membrii PLDM instruiţi de formatori ai Partidului Conservator din Marea Britanie

|versiune pentru tipar||
PLDM / 26 noiembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe 24–25 noiembrie curent, 21 de membri ai Partidului Liberal Democrat din Moldova au participat la seminarul “Construcţia de partid şi campania inter-electorală”, care s-a desfăşurat la sediul PLDM.

Seminarul a fost susţinut de formatori ai Partidului Conservator din Marea Britanie, Richard Murphy şi James Cockram.

În prima zi a training-ului, experţii au vorbit despre recrutarea şi managementul membrilor, colectarea şi utilizarea datelor şi despre activitatea între scrutine.

Ulterior, participanţii la seminar au învăţat cum să comunice mai eficient cu alegătorii şi cum să se pregătească de alegeri — elaborarea planurilor anuale şi repere de succes.

Participanţii la seminar au apreciat deschiderea formatorilor de a expune metodele de lucru cu alegătorii ale conservatorilor din Marea Britanie.

“A fost un seminar util, de la care am aflat lucruri noi, cum ar fi: planificarea săptămânală, lunară, anuală a muncii de partid. Am acumulat cunoştinţe despre modul de comunicare în structurile de partid şi despre importanţa feedback-ului dintre secretariat şi organizaţiile teritoriale”, a menţionat Roman Cernelea, participant la seminar.

La rândul său, secretarul general al PLDM, Victor Roşca, a mulţumit formatorilor pentru faptul că au acceptat să vină în Republica Moldova şi să-şi împărtăşească experienţa lor cu membrii PLDM.

La seminar au participat preşedinţii, vicepreşedinţii, secretarii organizaţiilor teritoriale şi funcţionari ai secretariatului PLDM.

Sursa: www.pldm.md

La Orhei a avut loc şedinţa Consiliului Politic al OT a PLDM La Şoldăneşti a fost inaugurat un monument în memoria victimelor deportărilor şi a fost lansată cartea “Calvarul deportărilor”