Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Deputaţii PLDM muncesc astăzi în teritoriu

|versiune pentru tipar||
PLDM / 3 decembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Deputaţii din fracţiunea parlamentară a Partidului Liberal Democrat din Moldova se întâlnesc astăzi cu cetăţenii din mai multe localităţi ale ţării.

Astfel, preşedinţele fracţiunii, Valeriu Streleţ se întâlneşte cu cetăţenii din raionul Ocniţa. De asemenea, are planificate întrevederi cu angajaţii Comisariatului Raional de Poliţie, dar şi cu colectivul medicilor de familie.

Liliana Palihovici are programate întrevederi cu locuitorii municipiului Chişinău, iar Anatolie Dimitriu cu cei din raionul Ialoveni.

Deputatul Ion Ionaş se întâlneşte cu locuitorii satului Cărpineni din raionul Hânceşti şi cu cei din raionul Basarabeasca.

Cetăţenii din raionul Orhei au posibilitatea să discute cu Petru Ştirbate, iar cei de la Leova cu Gheorghe Focşa.

Deputatul Nicolae Juravschi are programate întâlniri cu locuitorii oraşului Căuşeni,dar şi cu cei din localităţile Ursoaia şi Chircăieşti, raionul Căuşeni.

În raionul Nisporeni este prezentă astăzi deputata Maria Ciobanu.

Deputatul PLDM, Nae-Simion Pleşca discută în prima parte a zilei cu locuitorii municipiului Chişinău, iar după-amiază cu cei din raionul Hânceşti.

La rândul său, Nicolae Olaru are întrevederi cu cetăţenii din Rezina, iar Maria Nasu cu cei din raionul Şoldăneşti.

La Glodeni, localnicii discută cu deputatul Lilian Zaporojan, iar Iurie Chiorescu se întâlneşte cu localnicii din satele Prepeliţa, Copăceni şi Grigorăuca din raionul Sângerei.

Deputaţii Tudor Deliu şi Valeriu Ghileţchi sunt plecaţi peste hotarele ţării.

Sursa: www.pldm.md

Mesajul deputaţilor PLDM cu ocazia Zilei internaţionale a persoanelor cu dizabilităţi OT Taraclia a PLDM a organizat un concert de caritate cu ocazia Zilei Internaţionale a persoanelor cu dizabilităţi