Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Drochia s-a desfăşurat Conferinţa OT a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 3 decembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 2 decembrie curent, la Drochia, s-a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei Teritoriale a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La şedinţă au fost prezenţi 200 de delegaţi aleşi din partea organizaţiilor primare din raion. De asemenea, la lucrările conferinţei au participat ministrul Agriculturii, Vasile Bumacov, deputatul PLDM, Tudor Deliu şi viceministrul Transportului şi Infrastructurii Drumurilor, Valeriu Ciubuc.

Conform ordinii de zi a conferinţei, delegaţii au audiat raportul de activitate al Organizaţiei Teritoriale, au ales noua conducere şi au votat noua componenţă a Consiliul Politic.

Preşedintele OT Drochia a PLDM, Andrei Marian, a prezentat raportul de activitate pentru perioada de timp 2011–2012, a vorbit despre realizările organizaţiei, dar şi a punctat anumite probleme ce urmează a fi soluţionate.

Ulterior, participanţii la conferinţă, cu votul unanim al delegaţilor, l-au reales în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Drochia a PLDM pe Andrei Marian.

De asemenea, delegaţii au ales noul Consiliu Politic format din 39 de membri şi au trasat sarcinile de viitor ale OT Drochia a PLDM.

Sursa: www.pldm.md

Pedagogii liberal democraţi vor o atmosferă prietenoasă la BAC Liderul PLDM, Vlad Filat — cel mai influent politician