Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Mesajul deputaţilor din fracţiunea parlamentară a Partidului Liberal Democrat din Moldova cu ocazia Zilei Internaţionale a Voluntarilor

|versiune pentru tipar||
PLDM / 5 decembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În anul 1985, Organizaţia Naţiunilor Unite a declarat ziua de 5 decembrie drept Zi Internaţională a Voluntarilor şi de atunci este sărbătorită în întreaga lume.

Astăzi este rândul nostru, al organizaţiilor, al instituţiilor de stat, al societăţii şi al politicienilor să le mulţumim acestor oameni pentru generozitatea lor.

Avem prilejul să recunoaştem devotamentul şi spiritul de munca al voluntarilor, deoarece, prin activitatea lor în cadrul organizaţiilor neguvernamentale şi prin implicare individuală, ei contribuie la dezvoltarea sănătoasă a societăţii noastre.

Fiecare dintre noi avem obligaţiunea să încurajăm, să susţinem şi să ne implicăm plenar în acţiunile de voluntariat. Doar în acest mod putem schimba în bine realităţile în care trăim.

Stimaţi voluntari,

Dumneavoastră sunteţi cei care vă implicaţi dezinteresat în activităţi educative cu copii defavorizaţi, bătrâni singuratici, ajutaţi la organizarea unor evenimente pentru cei care au nevoie şi de sărbători pentru suflet…

Să vă ajungă întotdeauna răbdare şi entuziasm pentru a fi acolo unde este nevoie de o inimă mărinimoasă, să-i “molipsiţi” pe toţi de harul Dumneavoastră de a face lumea mai frumoasă, mai umană, mai atentă la nevoile cetăţeanului.

Cu respect,

fracţiunea parlamentară
a Partidului Liberal de Democrat din Moldova

Sursa: www.pldm.md

Training pentru OF Râşcani a PLDM Organizaţia primară Stăuceni a PLDM a intrat în sediu nou