Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Organizaţia primară Stăuceni a PLDM a intrat în sediu nou

|versiune pentru tipar||
PLDM / 6 decembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Cu ocazia a cinci ani de la fondarea Partidului Liberal Democrat din Moldova, pe data de 6 decembrie, în comuna Stăuceni a avut loc inaugurarea noului sediu al formaţiunii. Cu această ocazie, a fost organizata o şedinţă de lucru, la care au participat consilierul municipal, Ghenadie Ivaşcenco, preşedintele Organizaţie Teritoriale sec. Râşcani, Ghenadie Dumanschi, dar şi membri ai PLDM din Stăuceni.

Preşedintele organizaţie primare Stăuceni a PLDM, Eugen Chichioi, a trasat planurile de viitor ale organizaţiei şi a stabilit programul de lucru al consilierilor, care se vor afla zilnic la sediu şi vor avea sarcina de a soluţiona problemele cu care se confruntă locuitorii comunei Stăuceni.

În cadrul şedinţei, au fost acceptate cererile de aderare la partid a 11 persoane, locuitori ai comunei Stăuceni.

La finalul şedinţei a fost dat citirii mesajul de felicitare din partea preşedintelui Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat.

Organizaţia Teritorială Edineţ a PLDM are sediu nou

La 5 decembrie curent, în oraşul Edineţ, a avut loc inaugurarea oficială a sediului Organizaţiei Teritoriale a Partidului Liberal Democrat din Moldova.

La festivitatea de deschidere au participat secretarul general al PLDM, Victor Roşca, preşedintele OT Edineţ a PLDM, Marin Veremciuc, membri ai Biroului Permanent Teritorial Edineţ al PLDM.

Marin Veremciuc a felicitat membrii OT Edineţ a PLDM cu ocazia intrării în noul sediu şi a mulţumit tuturor pentru contribuţia şi implicarea activă în lucrările de reparaţie şi renovare a localului.

Cu un cuvânt de felicitare a venit şi Victor Roşca, care a menţionat că “ sediul este unul dintre cele mai amenajate şi a dorit succes echipei”.

În aceeaşi zi, în OP Feteşti şi OP Edineţ s-au desfăşurat seminare de instruire în vederea micro-sectorizării, la care au participat membrii PLDM din teritoriu.

Sursa: www.pldm.md

Mesajul deputaţilor din fracţiunea parlamentară a Partidului Liberal Democrat din Moldova cu ocazia Zilei Internaţionale a Voluntarilor Clubul de Dezbateri Politice la UASM: Anul agricol 2012 — provocări şi perspective