Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Clubul de Dezbateri Politice la UASM: Anul agricol 2012 — provocări şi perspective

|versiune pentru tipar||
PLDM / 6 decembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 4 decembrie, la Universitatea Agrară de Stat din Moldova (UASM) a avut loc o nouă întâlnire a Clubului de Dezbateri Politice. Invitatul sesiunii a fost deputatul Ion Balan, vicepreşedintele Comisiei parlamentare agricultură şi Iidustrie alimentară. La întâlnire au fost prezenţi peste 80 de tineri.

În cadrul sesiunii s-a discutat despre principalele provocări agricole ale anului 2012 şi acţiunile interprinse de guvern pentru a minimaliza efectele negative ale secetei. De asemenea, s-a vorbit despre necesitatea dezvoltării sistemului de irigare în agricultură pentru a preveni impactul negative al anilor secetoşi.

Tinerii participanţi au arătat un interes sporit faţă de proiectele de susţinere a iniţiativelor private în domeniul agriculturii. S-a discutat despre practicile pozitive în diferite raioane şi oportunităţile pe care le au proaspeţii absolvenţi pentru a lansa o afacere în domeniul agriculturii.

La finalul întâlnirii, Andrei Spînu, preşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret, a sugerat organizarea repetată a unei întâlniri a Clubului de Dezbateri Politice, în care tinerii să discute şi să se informeze despre oportunităţile din domeniul agriculturii.

Clubul de Dezbateri Politice este o iniţiativă a Tineretului Liberal Democrat din Moldova şi reprezintă o platformă de discuţii pentru tinerii interesaţi de politică. Pot participa la eveniment toate persoanele preocupate de politică cu vârsta cuprinsă între 16 şi 25 de ani.

Sursa: www.pldm.md

Organizaţia primară Stăuceni a PLDM a intrat în sediu nou Organizaţia Teritorială Ungheni a sărbătorit 5 ani de la crearea PLDM