Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Organizaţia Teritorială Ungheni a sărbătorit 5 ani de la crearea PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 6 decembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 5 decembrie curent, la Ungheni, s-a desfăşurat şedinţa lărgită a Consiliului Politic Teritorial Ungheni a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La şedinţă au fost prezenţi 110 membri aleşi din partea organizaţiilor primare din raion, şefi de secţii, direcţii, primari, consilieri liberal democraţi. De asemenea, la şedinţă a participat deputatul PLDM, Angel Agachi.

Conform ordinii de zi a şedinţei, delegaţii au audiat raportul acţiunilor şi activităţilor efectuate de OT Ungheni a PLDM şi au discutat despre importanţa colaborării reprezentanţilor administraţiei publice locale cu cei din administraţia publică centrală.

Preşedintele OT Ungheni a PLDM, Iurie Toma, a prezentat informaţii cu privire la activitatea organizaţiilor primare de partid, proiectele de dezvoltare locală desfăşurate, precum şi problemele care apar în activitatea curentă.

De asemenea, primarii şi consilierii PLDM s-au referit la modul cum este implementat programul şi strategia partidului la nivel local, precum şi măsurile care se impun pentru consolidarea organizaţiilor PLDM la nivelul raionului.

La finalul şedinţei, Iurie Toma a dat citire mesajului de felicitare al liderului PLDM, Vlad Filat, cu ocazia aniversării a 5 ani de la formarea partidului.

“Avem deja 5 ani, perioadă în care partidul PLDM a acumulat o experienţă vastă. Noi suntem pe deplin conştienţi de provocările ce ne stau în faţă, de câte lucruri trebuie să facem pentru a realiza angajamentele PLDM. Vom depune toate eforturile pentru a construi un stat modern şi european”, se spune în mesajul preşedintelui PLDM.

Sursa: www.pldm.md

Clubul de Dezbateri Politice la UASM: Anul agricol 2012 — provocări şi perspective Lideri politici europeni adresează mesaje de felicitare PLDM