Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

OT Ungheni a PLDM a sărbătorit 5 ani de la constituirea partidului

|versiune pentru tipar||
PLDM / 10 decembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 8 decembrie, cu prilejul aniversării a 5 ani de la fondarea Partidului Liberal Democrat din Moldova, membrii Consiliului Naţional al PLDM, Consiliului Politic Teritorial şi membrii Biroului Politic Teritorial a OT PLDM Ungheni sau deplasat în toate Organizaţiile Primare din Raion pentru a sărbători aniversarea PLDM. La aceste evenimente au participat în jur de 1000 membri ai PLDM.

La finalul întâlnirilor din raion, ministrul Justiţiei, Oleg Efrim, dar şi membrii CPN, Iurie Toma, Iutis Constantin, Alexandru Ambros, Dionis Cojocaru, Lidia Covali au citit mesajul de felicitare adresat de preşedintele PLDM, Vlad Filat, colegilor de partid.

Prin aceaste deplasări în teritoriu, OT PLDM Ungheni şi-a dorit să fie mai aproape de fiecare cetăţean şi să promoveze valorile Partidului Liberal Democrat din Moldova.

OT Drochia PLDM a sărbătorit aniversarea partidului

Pe data de 8 decembrie, OT Drochia PLDM a sărbatorit 5 ani de la fondarea partidului.

La eveniment au mai participat viceministrul al Transportului şi infrastructurii drumurilor, Ciubuc Valeriu şi viceministra Educaţiei, Loretta Handrabura.

În cadrul evenimentului, a fost citit mesajul presedintelui PLDM, Vlad Filat, şi au fost înmânate insigne şi pliante membrilor PLDM.

OP a PLDM din Ciorescu: La mulţi ani, PLDM

La data de 6 decembrie, Organizaţia Primară a PLDM din comuna Ciorescu a sărbătorit cinci ani de la fondare partidului.

La eveniment au participat membrii PLDM din localitate, dar şi preşedintele organizaţiei teritoriale Râşcani a PLDM, Ghenadie Dumanschi.

Cu mesaj de felicitare pentru toţii membrii PLDM, a venit primarul localitatii Ion Scripnic, care a urat mult succes şi realizări frumoase colegilor de partid.

La finalul, membrii PLDM au ascultat mesajul de felicitare din partea Presedintelui PLDM, Vlad Filat.

Şi OT a PLDM din Floreşti a sărbătorit

Pe data de 8 decembrie curent, de ziua de naştere a PLDM, Organizaţia Teritorială Floreşti a PLDM a organizat adunări festive în 42 de organizaţii primare pe lângă secţiile de votare, unde au felicitat membrii PLDM.

În cadrul adunărilor s-a dat citire mesajului Preşedintelui Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, s-au înmânat insigne cu ocazia aniversării a 5 ani de la fondare şi felicitări.

De ziua de naştere a PLDM, 9 persoane au obţinut calitatea de membru al Partidului Liberal Democrat din Moldova.

La Anenii Noi a avut loc Turneul Republican la lupte libere

La 8 decembrie curent, cu ocazia aniversării a cinci ani de la fondarea PLDM, Organizaţia Teritorială Anenii Noi, a organizat mai multe şedinţe festive la care au participat 590 membri ai PLDM.

Conform programului, Organizaţia Teritorială Anenii Noi a PLDM a organizat Turneul Republican la lupte libere în memoria maestrului în sport S. Bondarenco, care a avut loc sub patronajul prim-ministrului, Vlad Filat, liderul PLDM. La deschiderea festivă a participat deputatul în Parlamentul R.M. Tudor Deliu, care a urat succese celor 115 luptatori de diferite categorii de vârstă şi greutate.

În aceeaşi zi, la Partidul Liberal Democrat din Moldova au aderat 59 de persoane printre care consilierul raional, Vera Simonov, consilierii or. Anenii Noi, Orembec Caraev şi Siminiv Vera şi primarul din Cobusca Veche, Petru Begal.

La moment în Anenii Noi, PLDM are 10 primari.

OT a PLDM din Ocniţa a sărbătorit 5 ani de la fondarea PLDM

Pe data de 8 decembrie, când Partidul Liberal Democrat din Moldova a împlinit cinci ani de la fondare, Organizaţia Teritorială Ocniţa a organizat mai multe acţiuni.

Dis de dimineaţă, OT Ocniţa a organizat pentru 120 de membri ai PLDM, preşedinţi, secretari şi micro-sectorişti din toate organizaţiile primare un spectacol, la care a participat şi curatorul raionului Ocniţa, Petru Bodarev. El a felicitat toţi membrii OT Ocniţa, dorindu-le prosperare şi cât mai multe realizări.

Colectivele de dans din raion, care au creat voie bună pe tot parcursul concertului, au primit daruri specifice de la fabrica de încălţăminte, director al căreia este Petru Bodarev. La fel, au primit şi câte o sumă de bani pentru dezvoltare.

Ulterior, tinerii liberal democraţi ai OT Ocniţa a PLDM au distribuit cetăţenilor materiale informative, în locuri special amenajate.

În perioada 3–8 decembrie, organizaţiile primare din Ocniţa au desfăşurat adunări generale cu ocazia aniversării a cincea de la fondarea PLDM.

Tinerii liberal democraţi discută cu oamenii despre realizările PLDM la 5 ani de activitate

Pe data de 8 decembrie, tinerii liberal democraţi din raioanele Căuşeni şi Cahul au discutat cu locuitorii despre realizările Partidului Liberal Democrat din Moldova la 5 ani de activitate şi angajamentele asumate pentru perioada următoare.

Pe parcursul întregii zile, în locuri special amenajate, tinerii au distribuit materiale informative şi au sărbători 5 ani de la fondarea PLDM.

Prin această acţiune, TLDM şi-a dorit să fie mai aproape de fiecare cetăţean şi să promoveze valorile Partidului Liberal Democrat din Moldova.

PLDM menţionează că această acţiune s-a desfăşurat în toate raioanele din ţară.

5 ani de PLDM la Călăraşi

Aniversarea a cincea de la constituirea Partidului Liberal Democrat din Moldova a fost marcată în acest week-end la Călăraşi prin organizarea Cupei Stejarului la Volei şi a unui concert cu participarea tinerelor talente din raion şi “Millenium Band”.

La eveniment au participat peste 300 de membri şi simpatizanţi ai PLDM din raionul Călăraşi, membrii Biroului Politic PLDM Călăraşi Gheorghe Susarenco, Vasile Curmei, Ion Fisticanu, Gheorghe Şapoval şi Iacob Mândrescu şi Vicepreşedinta Parlamentului Republicii Moldova, Liliana Palihovici.

“Echipa PLDM este cea mai puternică şi fiecare a contribuit în aceşti 5 ani de zile la dezvoltarea partidului”, a afirmat Vicepreşedinta Parlamentului şi Vicepreşedinta PLDM, Liliana Palihovici.

Cupa Stejarului a plecat la echipa din Ţibirica, care au avut un joc performant şi profesionist. În total, în cadrul competiţiei au participat patru echipe, din localităţi Temeleuţi, Ţibirica, echipa Colegiului Pedagogic şi echipa PLDM din Călăraşi. La finele competiţiei au fost acordate premii băneşti, diplome de merit şi Cupa Stejarului PLDM.

“În aceşti 5 ani numărul membrilor şi susţinătorilor noştri a crescut enorm, iar aceste rezultate au fost generate de încrederea cetăţenilor în echipă şi în viitorul european al Republicii Moldova”, a spus Liliana Palihovici.

OT Bălţi a sărbătorit 5 ani de la crearea PLDM

La data de 8 decembrie, Organizaţia Teritorială Bălţi a PLDM a sărbătorit cinci ani de la fondarea Partidului Liberal Democrat din Moldova.

La eveniment au participat membrii PLDM din municipiu, dar şi deputatul PLDM, Chiril Lucinschi, care a transmis un mesaj de felicitare din partea Preşedintelui PLDM, Vlad Filat.

De asemenea, cu un mesaj de felicitare pentru toţii membrii PLDM, a venit Preşedintele OT Bălţi, Marin Boboc, şi vicepreşedintele organizaţiei, Vlad Ghiţu, care a urat mult succes şi realizări frumoase colegilor de partid.

Vlad Filat a participat la acţiunile desfăşurate de OT Hânceşti a PLDM

Pe data de 8 decembrie, când Partidul Liberal Democrat din Moldova a împlinit cinci ani de la fondare, Organizaţia Teritorială Hânceşti a PLDM, a organizat un şir de acţiuni în organizaţiile primare. Principala adunare a avut loc în sala Consiliului Raional Hânceşti, unde au participat circa 100 membri ai PLDM. Invitaţii de onoare au fost liderul PLDM, Vlad Filat, şi deputatul PLDM, Simion Plesca.

Vlad Filat a felicitat membrii PLDM şi le-a urat succese şi putere să ducă la bun sfârşit promisiunile asumate în faţa alegătorilor.

“Acum cinci ani, PLDM se năştea ca o aspiraţie. Se năştea dintr-un imbold al credinţei că Moldova are nevoie de implicarea noastră, că valorile democratice trebuie salvate şi consolidate. Noi am adus în PLDM voinţa şi puterea cetă’enilor de a moderniza ţara, de a-şi recuceri mândria, de a-i oferi RM o perspectivă europeană”, a spus Vlad Filat.

După adunarea festivă, preşedinte PLDM, Vlad Filat, a avut o şedinţă cu activul OT Hânceşti.

De asemenea, pe parcursul zilei, tinerii liberal democraţi din Hânceşti au amenajat un cort în centru oraşului şi au distribuit materiale informative şi felicitări trecătorilor. Totodată, tinerii au discutat cu locuitorii despre realizările Partidului Liberal Democrat din Moldova la 5 ani de activitate şi angajamentele asumate pentru perioada următoare. Pe la cortul organizaţiei, a trecut şi liderul PLDM, Vlad Filat.

După adunarea festivă din Hânceşti, toţi membrii Consiliului Politic şi ai Biroului Politic Teritorial au plecat în teritoriu, unde au sărbătorit cu membrii PLDM cinci ani de la fondarea partidului.

Sursa: www.pldm.md

La Ştefan Vodă s-a desfăşurat Conferinţa OT a PLDM Partidele din PPE sunt alături de PLDM