Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Partidele din PPE sunt alături de PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 10 decembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe adresa Partidului Liberal Democrat din Moldova continuă să parvină mesaje de felicitare cu ocazia aniversării a cincea de la crearea formaţiunii.

Partidul Platforma Civică din Polonia a transmis un mesaj cu urări de curaj în realizarea aspiraţiilor europene ale Moldovei. “Suntem convinşi că poziţia de lider, pe care o are Moldova printre statele Parteneriatului Estic, este meritul neîndoielnic al politicienilor Partidului Liberal Democrat şi personal ale premierului Vlad Filat. Pentru noi aceasta este o satisfacţie cu totul aparte, întrucât Polonia împreună cu Suedia sunt iniţiatorii acestui proiect. Vă asigurăm de dorinţa noastră de a colabora în continuare în scopul unei integrări continuie a Moldovei cu Uniunea Europeană, în special, în cadrul Forumului Partidului Popular European, unde Partidul Liberal Democrat este membru-observator”.

Şi Partidul Coaliţiei Naţionale din Finlanda a adresat un mesaj de felicitare, în care se menţionează: “dragi colegi din PLDM, avem onoarea să vă adresăm felicitări cu ocazia aniversării a cincea. Faceţi un lucru extraordinar pentru a aduce Republica Moldova în familia ţărilor libere şi democratice din cadrul Uniunii Europene”.

Sursa: www.pldm.md

OT Ungheni a PLDM a sărbătorit 5 ani de la constituirea partidului Forumul Tinerilor Aleşi Locali la cea de-a II ediţie