Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Sângerei a avut loc conferinţa OT a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 18 decembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 15 decembrie curent, la Sângerei, s-a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei Teritoriale a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La şedinţă au fost prezenţi 79 de delegaţi aleşi din partea organizaţiilor primare din raion.

Conform ordinii de zi a conferinţei, delegaţii au audiat raportul de activitate al Organizaţiei Teritoriale, au ales noua conducere şi au votat noua componenţă a Consiliul Politic.

În raportul său, preşedintele OT Sângerei a PLDM, Gheorghe Meaun, a vorbit despre realizările organizaţiei, dar şi a punctat anumite probleme ce urmează a fi soluţionate.

Ulterior, participanţii la conferinţă, cu votul unanim al delegaţilor, l-au reales în funcţia de preşedinte pe Gheorghe Meaun.

De asemenea, delegaţii au ales noul Consiliu Politic format din 31 de membri şi au trasat sarcinile de viitor ale OT Sângerei a PLDM.

Sursa: www.pldm.md

Nicolae Juravschi a donat 32 000 lei pentru Victoriţa Creangă Mesajul deputaţilor PLDM cu ocazia sărbătorii profesionale a colaboratorilor organelor afacerilor interne — Ziua poliţiei