Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Mesajul deputaţilor PLDM cu ocazia sărbătorii profesionale a colaboratorilor organelor afacerilor interne — Ziua poliţiei

|versiune pentru tipar||
PLDM / 18 decembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Stimaţi colaboratori ai organelor afacerilor interne,

Cu ocazia sărbătorii Dumneavoastră profesionale, vrem să ştiţi că apreciem faptul că, în calitate de exponenţi ai autorităţii statului, de profesionişti ai aplicării legii şi normelor de drept, v-aţi îndeplinit cu onestitate şi bună credinţă atribuţiile ce v-au fost încredinţate în scopul prevenirii şi combaterii criminalităţii, pentru apărarea intereselor legitime ale cetăţenilor, a comunităţii.

Eficacitatea şi calitatea activităţii poliţistului este consolidată pe mai mulţi piloni: în primul rând autoritate, putere de anticipare a evenimentelor, hotărâre, onestitate, încredere în puterea legii şi apărarea cetăţenilor în slujba cărora vă aflaţi.

Reformele profunde iniţiate în mai multe domenii vizează în primul rînd securitatea cetăţenilor. Rolul poliţiştilor în procesul de implementare a Strategiei de reformare a Ministerului Afacerilor Interne şi a Legii cu privire la activitatea Poliţiei şi statutul poliţistului este şi va fi unul determinat, în special pentru a ridica la un nou nivel prestigiul şi importanţa acestei meserii.

În această zi importantă exprimăm sentimente de recunoştinţă poliţiştilor care şi-au făcut meseria cinstit, corect şi profesionist.

Domnilor poliţişti, Vă dorim dumneavoastră şi familiilor dumneavoastră să aveţi parte de bucurii, împliniri personale şi profesionale, multă sănătate şi fericire.

Sursa: www.pldm.md

La Sângerei a avut loc conferinţa OT a PLDM Anatolie Dimitriu şi Nicolae Olaru participă la şedinţa AP a GUAM