Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

OT Criuleni a PLDM şi-a stabilit priorităţile pentru anul viitor

|versiune pentru tipar||
PLDM / 24 decembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 23 decembrie curent, Organizaţia Teritorială Criuleni a Partidului Liberal Democrat din Moldova a făcut totalurile activităţii pentru anul 2012 şi a stabilit obiectivele pentru anul viitor.

Evenimentul a avut loc în incinta Casei de cultură din or. Criuleni, la care au participat 500 de membri PLDM. De asemenea, au mai fost prezenţi preşedintele fracţiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleţ, vicepreşedintele PLDM, deputaţii PLDM: Chiril Lucinschi şi Elena Frumosu şi ministrul Agriculturii, Vasile Bumacov.

În discursul său, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Criuleni, Ghenadie Cazacu, a mulţumit membrilor PLDM pentru faptul că au fost activi şi convingători în campaniile electorale.

“Sute de membri ai PLDM, pe care îi văd în sală, au avut încredere în forţa partidului şi a liderului său, Vlad Filat, au mers în fiecare casă pentru a convinge că noua forţă politică va aduce schimbarea, va pune capăt dezechilibrului din societate şi va scoate Moldova din anonimat. Puterea partidului constă nu atât în numărul mare de oameni, dar în unitatea de gânduri şi fapte”, a spus Ghenadie Cazacu.

Preşedintele raionului Criuleni, Vitalie Rotaru, a propus ca, în regim de urgenţă, să fie selectate în fiecare localitate din raion cele mai nevoiaşe familii, care au nevoie de asistenţă medicală la domiciliu, asistenţă juridică gratuită şi să fie ajutate de către membrii OT.

De asemenea, Vitalie Rotaru, a lansat iniţiativa ca, pentru anul viitor, Organizaţia Teritorială Criuleni să-şi asume responsabilitatea de a ajuta permanent 100 din cele mai nevoiaşe familii, acoperind geografic toate localităţile din raion. Coordonarea şi monitorizarea acestei acţiuni urmează să fie pusă pe seama biroului OT.

“Peste un an se va face bilanţul şi dacă va fi cazul se va extinde numărul de familii ajutate”, a punctat Rotaru.

Prezent la eveniment, vicepreşedintele PLDM, Valeriu Streleţ, a mulţumit oamenilor pentru implicare şi a menţionat că “provocările ne-au făcut mai tari, de aceea trebuie să avem încredere în viitorul Republicii Moldova”.

Sursa: www.pldm.md

Alexandru Cimbriciuc a înmânat diplome sindicaliştilor de la “Demnitate” Cartea “Cronica Basarabiei 1918–1944” a fost lansată la Ialoveni