Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Cartea “Cronica Basarabiei 1918–1944” a fost lansată la Ialoveni

|versiune pentru tipar||
PLDM / 26 decembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 26 decembrie curent, în incinta Consiliului raional Ialoveni, a fost lansată cartea documentară “Cronica Basarabiei 1918–1944”. La eveniment au fost prezenţi peste 150 de profesori de istorie şi angajaţi ai administraţiei raionale.

În cadrul lansării, deputatul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Anatol Dimitriu a anunţat că Organizaţia Teritorială Ialoveni a formaţiunii a procurat 35 de cărţi, pe care le va repartiza în toate şcolile raionului.

“Este o carte bună, care merită să fie citită de profesori şi elevi”, a menţionat deputatul PLDM, Anatol Dimitriu.

Potrivit autorilor Vlad Darie şi Mihai Potîrniche, cartea cuprinde o cronică a presei române şi sovietice cu referire la evenimentele social-politice care au avut loc în Basarabia în perioada anilor 1918–1944. Lucrarea are peste 400 de pagini şi este ilustrată cu 240 de fotografii de epocă, majoritatea oferite în premieră publicului din Republica Moldova.

Cartea “Cronica Basarabiei 1918–1944” a fost lansată de Agenţia MOLDPRES.

Sursa: www.pldm.md

OT Criuleni a PLDM şi-a stabilit priorităţile pentru anul viitor OT Sector Centru PLDM a dăruit cadouri micuţilor internaţi în secţia chirurgie a malformaţiilor cardiace congenitale