Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

OT PLDM din sectorul Centru mun. Chişinău a stabilit obiectivele pentru 2013

|versiune pentru tipar||
PLDM / 2 ianuarie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 29 decembrie 2012, Organizaţia Teritorială sector Centru Chişinău a Partidului Liberal Democrat din Moldova a organizat o şedinţă de lucru, la care a făcut totalurile anului şi a stabilit obiectieve pentru anul 2013.

La eveniment au participat 100 membri de partid şi preşedinţii organizaţiilor primare de pe lângă secţiile de votare. De asemenea, la şedinţă au fost prezenţi preşedintele PLDM, Vlad Filat, şi deputatul Iurie Chiorescu.

Preşedintele OT sec.Centru, Nicolae Platon, a prezentat un raport cu privire la activitatea organizaţiei pe parcursul anului, menţionând realizarea în principal a obiectivelor propuse.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a îndemnat membrii echipei să-şi consolideze eforturile pentru a îndeplini sarcinile asumate. De implicarea activă a fiecărui membru al echipei depinde prezentul şi viitorul Republicii Moldova, a menţionat liderul PLDM.

De asemenea, Vlad Filat împreună cu membrii echipei au oferit cadouri unei familii socialmente vulnerabile, care locuieşte în sectorul Centru al capitalei.

Sursa: www.pldm.md

Sărbătoare de Revelion la Edineţ OT Ungheni a PLDM a făcut bilanţul activităţii în 2012