Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

OT Ungheni a PLDM a făcut bilanţul activităţii în 2012

|versiune pentru tipar||
PLDM / 2 ianuarie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La finele anului trecut, membrii Organizaţiei Teritoriale Ungheni a Partidului Liberal Democrat din Moldova au făcut totalurile activităţii în 2012 şi au trasat obiectivele pentru anul 2013. La eveniment au fost prezenţi circa 70 membri, preşedinţii organizaţiilor primare din raion, şefi de secţii, direcţii, primari, consilieri PLDM.

În raportul său, preşedintele OT Ungheni a PLDM, Iurie Toma, a menţionat cele mai mari realizări ale organizaţiei şi a enunţat sarcini concrete pentru noul an. În particular, Toma a apreciat că echipa PLDM este una puternică, consolidată şi în continuă dezvoltare. Despre aceasta vorbesc şi rezultatele obţinute la alegerile locale.

“Meritul pentru aceste reuşite aparţine, în primul rând, membrilor şi simpatizanţilor PLDM”, a spus Toma, care a accentuat că “încrederea cetăţenilor urmează a fi răsplătită prin munca de zi cu zi pentru binele comunităţii şi realizarea tuturor sarcinilor asumate”.

Atmosfera festivă a evenimentului a fost întregită de tradiţionalele colinde interpretate de colectivele artistice din Ungheni.

Sursa: www.pldm.md

OT PLDM din sectorul Centru mun. Chişinău a stabilit obiectivele pentru 2013 Primarul satului Trifăuţi, Soroca, împreună cu 5 consilieri au aderat la PLDM