Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Primarul satului Trifăuţi, Soroca, împreună cu 5 consilieri au aderat la PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 6 ianuarie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Primarul satului Trifăuţi, raionul Soroca, Gheorghe Toderean, şi alţi 5 consilieri locali şi-au anunţat decizia de a adera la Partidul Liberal Democrat din Moldova. Într-o declaraţie semnată de aceştia se menţionează că “ei sprijină eforturile Alianţei pentru Integrare Europeană şi, în mod special, ale Guvernului Filat pentru depăşirea crizei economice şi normalizarea relaţiilor cu structurile europene şi partenerii stategici”.

“Noi considerăm că politica externă de integrare europeană este una consecventă şi în conformitate cu priorităţile şi valorile noastre naţionale. Menţionăm că acest curs politic are nevoie de sprijinul întregii societăţi şi un climat favorabil bazat pe consolidarea tuturor forţelor pro-europene”, se spune în declaraţie.

De asemenea, în sursa citată se mai menţionează că Partidul Liberal Democrat din Moldova, prin reprezentanţii săi în Parlament şi Guvern, are un rol decisiv în acest proces.

Primarul satului Trifăuţi, Gheorghe Toderean, a anunţat decizia luată de el şi colegii săi în cadrul unei întâlniri a membrilor Organizaţiei Teritoriale Soroca a Partidului Liberal Democrat din Moldova, la care au fost stabilite obiectivele organizaţiei pentru anul 2013.

La eveniment mai participat preşedintele OT Soroca a PLDM, Victor Său, deputatul Alexandru Cimbriciuc, preşedinţii organizaţiilor primare ale PLDM din Soroca, precum şi consilierii locali din raion.

Preşedintele OT Soroca, Victor Său, a făcut bilanţul anului trecut şi a anunţat obiectivele pentru perioada următoare.

“În campania electorală am muncit umăr la umăr şi am obţinut rezultate bune. Sorocenii sunt reprezentaţi în Parlament de către deputatul Alexandru Cimbriciuc, preşedintele raionului este liberal democrat, la fel avem şi 114 consilieri locali şi raionali. De asemenea, cei mai mulţi primari din raionul Soroca sunt din partea PLDM. Avem stabilit un plan de acţiuni pentru anul 2013 şi sunt convins că vom reuşi să ne atingem toate obiectivele”, a spus Victor Său.

La rândul său, deputatul PLDM, Alexandru Cimbriciuc a menţionat că anul 2012 nu a fost unul uşor, dar au fost făcuţi mai mulţi paşi importanţi în apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeană.

“Au fost demarate reforme importante precum cea a justiţiei, a Ministerului Afacerilor Interne, dar şi a protecţiei sociale, iar în 2013 ne propunem să muncim pentru a reuşi să majorăm pensiile şi salariile”, a spus Alexandru Cimbriciuc.

Sursa: www.pldm.md

OT Ungheni a PLDM a făcut bilanţul activităţii în 2012 Tineretul Liberal Democrat din Moldova lansează Clubul Liceenilor Youth 2.0.