Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Tineretul Liberal Democrat din Moldova lansează Clubul Liceenilor Youth 2.0.

|versiune pentru tipar||
PLDM / 10 ianuarie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Clubul Liceenilor Youth 2.0. se doreşte a deveni o platformă de dezvoltare, comunicare şi implicare a elevilor de liceu în activităţi extra-curriculare. Membri ai clubului pot deveni liceenii din clasele X-XII.

În cadrul clubului, liceenii vor beneficia de trening-uri de dezvoltare personală; întâlniri cu lideri politici, antreprenori de succes, jurnalişti influenţi, lideri de ONG. De asemenea, tinerii vor organiza team — building-uri şi se vor implica în activităţile Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Ca urmare a calităţii de membru al clubului, tinerii vor avea posibilitatea să participe la dezvoltarea domeniului de tineret al Republicii Moldova, să interacţioneze cu elevii din diferite licee din capitală, dezvoltându-şi reţeaua de contacte şi se vor afla într-un mediu propice pentru exersarea şi dezvoltarea capacităţilor.

Pentru a deveni membru Youth Club 2.0. urmează a fi completat formularul de pe www.TLDM.md. Data limită de aplicare este 13 ianuarie 2013.

Sursa: www.pldm.md

Primarul satului Trifăuţi, Soroca, împreună cu 5 consilieri au aderat la PLDM Declaraţia fracţiunii parlamentare a PLDM privind situaţia din organele pentru ocrotirea normelor de drept şi sistemul de anchetă penală, prin prisma priorităţilor guvernării AIE