Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Restart pentru Clubul Liceenilor — TLDM Youth 2.0

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 ianuarie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 17 ianuarie a avut loc prima şedinţă a Clubului Liceenilor TLDM Youth 2.0. La şedinţă au participat peste 70 de liceeni din 15 licee ale mun. Chişinău.

În cadrul şedinţei, membrii clubului au discutat despre necesitatea implicării tinerilor în viaţa social-politică din Moldova şi despre modul în care fiecare licean poate contribui la transformările ce au loc în Moldova.

La şedinţă a fost prezent preşedintele Organizaţiei de Tineret a PLDM, deputatul George Mocanu.

“Avem mare încredere în liceeni. Sunteţi dinamici, proactivi şi cu multă energie. De aceea, vă îndemn să folosiţi această energie cu maximă eficienţă şi să contribuiţi la dezvoltarea Republicii Moldova” a menţionat deputatul.

Spre finalul întâlnirii, membrii clubului au scris care este rolul şi promisiunea lor pentru Moldova. Promisiunile făcute vor ghida tinerii pe tot parcursul activităţii clubului.

“Este important să participaţi, să aveţi idei, să le implimentaţi şi să credeţi că în fiecare din voi există un potenţial de care are nevoie Moldova”, a conchis Andrei Spânu, preşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret a PLDM.

Clubul Liceenilor Youth 2.0 este o iniţiativă a Tineretului Liberal Democrat din Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Liderul PLDM, Vlad Filat, pe primul loc în topul încrederii Spicuiri din luările de cuvânt ale deputaţilor PLDM la şedinţa extraordinară a Parlamentului