Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Valeriu Streleţ: Afirmaţiile liderului PD referitoare la faptul că PLDM ar intercepta convorbirile telefonice ale politicienilor din Republica Moldova sunt false

|versiune pentru tipar||
PLDM / 25 ianuarie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În contextul afirmaţiilor calomnioase, lansate de liderul democrat şi preluate de mijloacele de informare în masă, vicepreşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, preşedintele fracţiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleţ, face următoarele precizări.

După ce în cadrul emisiunii “Ediţie Specială” de la un post de televiziune, deputatul liberal, Valeriu Munteanu, a vorbit despre necesitatea demiterii tuturor celor care, într-un fel sau altul, au fost implicaţi în tăinuirea incidentului de la vânătoarea din Pădurea Domnească, Valeriu Streleţ a menţionat că este de acord cu acest lucru şi că se vehiculează inclusiv faptul că, în seara zilei de 23 decembrie, despre această situaţie cunoştea şi Mihai Ghimpu.

Ulterior, în pauza dintre filmări, discuţiile au continuat despre cum poate fi demonstrat acest lucru. Streleţ a menţionat atunci că poate fi verificat uşor, dacă Mihai Ghimpu a fost telefonat în seara zilei de 23 decembrie de către şeful Agenţiei “Moldsilva”, Ion Lupu (fără a cunoaşte conţinutul convorbirii telefonice), solicitând de la operator registrul apelurilor telefonice.

Este regretabil faptul că această discuţie a fost transformată de către mercenarii de la PD şi PL în speculaţii despre “interceptarea ilegală a convorbirilor telefonice”.

Sursa: www.pldm.md

Team-building pentru membrii TLDM Youth Club 2.0 Audieri publice asupra proiectului de lege al PLDM cu privire la oamenii de creaţie şi uniunile de creaţie