Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Training despre proactivitate pentru liceenii din Clubul Youth 2.0

|versiune pentru tipar||
PLDM / 31 ianuarie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 23 şi 25 ianuarie, membrii TLDM Youth Club 2.0 au participat la primul training din seria de instruiri a clubului liceenilor. Tinerii au învăţat ce înseamnă proactivitate şi care este comportamentul persoanelor cu iniţiativă. La training au participat peste 60 de tineri liceeni.

În timpul sesiunii, liceenii au putut compara diferenţele dintre un comportament reactiv şi unul proactiv. Au discutat despre principalele calităţi ale persoanelor proactive şi modul în care ele pot fi dezvoltate.

La final, fiecare participant şi-a notat 10 lucruri pe care le va face pentru a fi proactiv în cadrul clubului TLDM Youth 2.0.

TLDM Youth Club 2.0 este o iniţiativă a Tineretului Liberal Democrat din Moldova, prin care îşi propune crearea unei platforme de instruire, dezbateri şi implicare pentru liceenii din Republica Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Audieri publice asupra proiectului de lege al PLDM cu privire la oamenii de creaţie şi uniunile de creaţie Deputaţii PLDM propun ca vicedirectorii CNA să fie numiţi pe bază de concurs