Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Continuă turneul PLDM Ialoveni la volei 2013

|versiune pentru tipar||
PLDM / 17 februarie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 17 februarie, în sala sportivă a Liceului teoretic Ruseştii Noi, a avut loc cea de a 2-a etapă de calificare pentru Turneul final a cupei PLDM Ialoveni la volei. Pentru trofeu au luptat 4 echipe, reprezentante ale satelor Horodca, Sociteni, Ulmu, Văsieni, Ruseşti Noi, Bardar.

La eveniment au asistat preşedintele OT Ialoveni a PLDM, deputatul Anatolie Dimitriu, primarul comunei Ruseştii Noi, Petru Codreanu, primarul de Ulmu, Grigore Postică, consilieri raionali ai PLDM şi şefi ai serviciilor desconcentrate din raion.

Competiţia a fost deschisă de Anatolie Dimitriu, care a urat succes echipelor şi a mulţumit gazdelor pentru sprijinul acordat, dar în primul rând conducerii PLDM pentru promovarea sportului pentru amatori.

Meciul a fost câştigat de echipa din Bardar, care a obţinut dreptul de a participa în etapa finală a Cupei PLDM Ialoveni la volei. Învingătorii au fost premiaţi de OT Ialoveni a PLDM.

Următoarea competiţie zonală va fi organizată la Costeşti, unde vor participa echipele din Ialoveni, Costeşti, Dănceni şi Mileştii Mici.

Sursa: www.pldm.md

Precizare a fracţiunii parlamentare a PLDM Iniţiativă legislativă pentru înlocuirea încarcerării cu metode ce exclud umilirea pentru minori