Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Tineretul Liberal Democrat din Moldova în şedinţă extraordinară

|versiune pentru tipar||
PLDM / 18 februarie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Tineretul Liberal Democrat din Moldova a organizat pe 17 februarie 2013 o şedinţă extraordinară cu participarea a peste 300 de tineri din mun. Chişinău şi raioanele republicii. La eveniment au fost prezenţi vicepreşedintele PLDM, preşedintele fracţiunii PLDM în Parlament, Valeriu Streleţ; vicepreşedintele PLDM, consilier al premierului, Vadim Pistrinciuc; preşedintele TLDM, deputatul George Mocanu şi ministrul Justiţiei, Oleg Efrim. Cei patru invitaţi au avut intervenţii prin care au prezentat tinerilor ultimele evoluţii de pe scena politică, principalele disfuncţionalităţi din Alianţa pentru Integrare Europeană şi provocările pe care le are în faţă Partidul Liberal Democrat din Moldova în cadrul coaliţiei.

În declaraţiile făcute, invitaţii au accentuat că guvernarea Republicii Moldova şi îndeplinirea promisiunilor făcute cetăţenilor este principala prioritate pentru Partidul Liberal Democrat din Moldova. În acelaşi context s-a făcut referire la intoxicaţiile constante care apar în agenda publică pentru a distrage atenţia de la adevăratele provocări ce stau în faţa conducerii ţării.

Tinerii prezenţi la eveniment şi-au arătat toată susţinerea şi suportul pentru implementarea programului de guvernare. În cadrul sesiunii de întrebări şi răspunsuri s-au arătat îngrijoraţi de modul în care partenerii de coaliţie ai PLDM înţeleg exercitarea mandatului primit de la cetăţeni.

La finalul întâlnirii, participanţii au adoptat în mod unanim Manifestul Tineretului Liberal Democrat din 17 februarie 2013. În Manifest se cere Partidului Democrat şi Partidului Liberal să se disocieze de oligarhi şi mafioţi pentru continuarea parcursului european al Republicii Moldova şi pentru neadmiterea revenirii comuniştilor la guvernare.

Sursa: www.pldm.md

Iniţiativă legislativă pentru înlocuirea încarcerării cu metode ce exclud umilirea pentru minori Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova