Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Organizaţiile teritoriale de tineret — planificare strategică 2013

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 februarie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În perioada 9–10 februarie, Tineretul Liberal Democrat din Moldova a organizat în raionul Ialoveni o sesiune de planificare strategică a activităţilor organizaţiilor teritoriale de tineret, precum şi sesiuni de instruire pentru consolidarea capacităţilor liderilor locali. La eveniment au participat liderii organizaţiilor teritoriale de tineret ale PLDM.

În cadrul planificării s-au trasat principalele direcţii de acţiune pentru anul 2013 şi s-au armonizat viziunile asupra modului în care trebuie să se dezvolte TLDM. Preşedinţii organizaţiilor de tineret şi-au reiterat angajamentul pentru a consolida structurile existente în fiecare raion. O altă componentă au fost seminariile de instruire cu tematicile Organizarea unui eveniment politic, Managementul echipei şi Comunicarea eficientă în cadrul Organizaţiei Teritoriale de Tineret.

Preşedintele TLDM, deputatul George Mocanu, a prezentat obiectivele actualizate ale TLDM, paşii necesari a fi realizaţi pentru atingerea lor, precum şi rezultatele care sunt aşteptate. Instruirile pentru tineri sunt o prioritate şi o practică constantă pentru membrii TLDM. Tehnicile moderne de transfer de know-how fiind utilizate pe larg în cadrul organizaţiei.

Sursa: www.pldm.md

Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova Ajunul Dragobetelor la Briceni