Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Ajunul Dragobetelor la Briceni

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 februarie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La data de 14 februarie 2013, OT Briceni a PLDM a organizat o întâlnire a membrilor şi simpatizanţilor PLDM din toate localităţile raionului Briceni. Activitatea a purtat caracter de divertisment şi a fost consacrată sărbătoririi Dragobetelor.

La eveniment au participat Efimia Bandalac, preşedintele OT a PLDM şi preşedintele raionului Briceni; Vitalie Ştirbu, şeful Direcţiei Învăţământ, Tineret şi Sport, membru al BP al OT Briceni a PLDM.

Efimia Bandalac a remarcat faptul că tinerii sunt cei cărora le aparţine viitorul şi numai încadrarea activă a acestora în viaţa socială şi politică a ţării le poate asigura un trai decent. De asemenea, a menţionat faptul că PLDM este şi va fi mereu pentru susţinerea şi apărarea intereselor generaţiei în creştere. Societatea moldovenească contemporană conştientizează că tinerii reprezintă avanpostul viitorului, anume ei sunt cei care vor face Moldova o ţară puternică şi prosperă, reprezentând astăzi unul dintre pilonii de rezistenţă ai statului, a spus Bandalac.

La finele discursului, Efimia Bandalac a felicitat în persoana celor prezenţi, toţi tinerii din raion, dorindu-le multe împliniri şi putere de muncă, pentru a construi un stat de drept bazat pe principii democratice.

Întâlnirea de la Briceni a continuat cu un program distractiv interactiv.

Sursa: www.pldm.md

Organizaţiile teritoriale de tineret — planificare strategică 2013 PLDM solicită stoparea şantajului politic