Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Dragobetele, sărbătorit de Tineretul Liberal Democrat din Moldova în toată ţară

|versiune pentru tipar||
PLDM / 25 februarie 2013 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Cu 150 de lampioane lansate în seara de 24 februarie, în Scuarul Teatrului de Operă şi Balet, a culminat şirul de acţiuni organizate de Tineretul Liberal Democrat din Moldova, cu ocazia sărbătoririi Dragobetelor.

Lampioanele au fost lansate pe ritmuri de muzică romantică. Cu un mic recital a venit în faţa celor peste 500 de tineri prezenţi în scuar participanta la Eurovision, Stela Boţan, iar atmosfera a fost întreţinută de Mircea Boian, prezentator şi interpret.

Evenimentul a încununat alte 35 de acţiuni desfăşurate în întreaga ţară pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică. În toate raioanele Republicii Moldova şi în cele 5 sectoare ale municipiului Chişinău au fost instalate corturi, iar tinerii au distribuit felicitări de Dragobete şi au oficializat căsătorii simbolice pentru o zi.

La Sângerei şi Floreşti s-au desfăşurat 2 mari spectacole, în cadrul cărora au evoluat talente tinere, dar şi nume cunoscute.

TLDM sărbătoreşte Dragobetele al 4-lea an consecutiv. La organizarea acestui eveniment în anul curent au fost implicaţi 200 tineri.

Sursa: www.pldm.md

Şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Liberal Democrat din Moldova Viitorii economişti au avut o întâlnire cu deputatul George Mocanu