Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Viitorii economişti au avut o întâlnire cu deputatul George Mocanu

|versiune pentru tipar||
PLDM / 25 februarie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 19 februarie, deputatul George Mocanu a avut o şedinţă deschisă cu studenţii din campusul universitar la Academiei de Studii Economice din Moldova. Studenţii au dorit să înţeleagă din prima sursă ce se întâmplă pe scena politică.

În cadrul discuţiilor s-a vorbit despre priorităţile Guvernului şi Parlamentului pentru perioada următoare. Tinerii s-au arătat interesaţi de reformele din domeniul economic şi educaţie. Totodat, au susţinut acţiunile premierului Vlad Filat în combaterea corupţiei.

Deputatul George Mocanu i-a îndemnat pe tineri să investească în educaţia lor şi să se conecteze într-un timp cât mai scurt la realităţile de pe piaţa forţei de muncă. “Provocarea cu care se confruntă mediul business şi instituţiile de stat este lipsa resurselor umane calificate. Învăţaţi ceea ce are aplicabilitate practică, implicaţi-vă în proiecte şi activităţi extracurriculare. Aceasta va facilita găsirea unui job pe măsura aşteptărilor”, a declarat parlamentarul.

Întâlnirile şi discuţiile cu tinerii din universităţi, campusuri, licee şi colegii sunt o practică constantă pentru deputaţii şi membrii guvernului din PLDM. Aceste întâlniri sunt organizate pentru a asigura o guvernare cât mai aproape de interesele cetăţenilor.

Sursa: www.pldm.md

Dragobetele, sărbătorit de Tineretul Liberal Democrat din Moldova în toată ţară Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova