Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Membrii TLDM Youth Club 2.0 s-au înâlnit cu deputatul Veaceslav Ioniţă

|versiune pentru tipar||
PLDM / 12 martie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 9 martie, membrii clubului liceenilor TLDM Youth 2.0 s-au întâlnit cu preşedintele Comisiei parlamentare Economie, buget şi finanţe, deputatul PLDM, Veaceslav Ioniţă.

Încadrul întâlnirii, tinerii au discutat despre situaţia politică din ţară şi despre soluţiile care pot contribui la depăşirea stării de incertitudine din ţară. Deputatul a menţionat că PLDM îşi doreşte o schimbare calitativă a actului de guvernare prin eficientizarea activităţii guvernului, dar şi depolitizarea instituţiilor de ocrotire a normelor de drept din Republica Moldova.

De asemenea, tinerii s-au arătat interesaţi de cariera politică şi experienţele persoanele care au marcat activitatea invitatului. “Pentru a reuşi, tinerii trebuie să posede cunoştinţe, să aibă abilităţi şi să fie curajoşi”, a menţionat deputatul Veaceslav Ioniţă în contextul discuţiilor despre activitatea sa politică.

Întâlnirea face parte din seria de discuţii politice organizare de Tineretul Liberal Democrat din Moldova în cadrul Clubului de Dezbateri Politice.

Youth Club 2.0 este o iniţiativă a Tineretului Liberal Democrat din Moldova, prin care îşi propune crearea unei platforme de instruire, dezbateri şi implicare pentru liceenii din Republica Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Declaraţia Consiliului Politic Naţional al Partidului Liberal Democrat din Moldova Iurie Toma a fost reales în fruntea OT Ungheni