Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Iurie Toma a fost reales în fruntea OT Ungheni

|versiune pentru tipar||
PLDM / 12 martie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 9 martie, la Ungheni s-a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei Teritoriale a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La conferinţă au fost prezenţi circa 200 de delegaţi. Din partea conducerii centrale a PLDM, la conferinţă au participat deputatul Iurie Chiorescu, membru al Consiliului Politic Naţional al PLDM, deputatul Angel Agache, membru al Biroului Permanent, şi Oleg Efrim membru al CPN.

Conform ordinii de zi, delegaţii au audiat raportul de activitate, prezentat de preşedintele organizaţiei, Iurie Toma, precum şi au discutat chestiuni ce ţin de activitatea structurii teritoriale.

Iurie Toma s-a referit la procesul de micro-sectorizare în Ungheni, la activitatea organelor de conducere a OT, dar şi a fracţiunii liberal democrate din Consiliul raional.

Cu majoritatea voturilor celor prezenţi, preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Ungheni a PLDM a fost reales Iurie Toma.

În final, au fost discutate chestiuni cu privire la stabilirea componenţei numerice şi nominale a Consiliului Politic Teritorial Ungheni şi modificarea componenţei Biroului Permanent OT Ungheni a PLDM.

La moment, Organizaţia Teritoriala Ungheni a PLDM este constituită din 1711 membri, printre care se numără aproximativ 600 de femei. Cu ocazia zilei de 8 Martie, toate doamnele au primit flori şi mărţişoare, dar şi au savurat evoluarea formaţiei Probahus şi a Doiniţei Gherman.

Sursa: www.pldm.md

Membrii TLDM Youth Club 2.0 s-au înâlnit cu deputatul Veaceslav Ioniţă Piaţa asigurărilor auto ar putea fi liberalizată