Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Grigore Cobzac a fost reales în fruntea OT Hânceşti

|versiune pentru tipar||
PLDM / 18 martie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 16 martie, la Hânceşti s-a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei Teritoriale a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La conferinţă au fost prezenţi 260 de delegaţi din toate organizaţiile primare.

De asemenea, la conferinţă au participat secretarul general al PLDM, Victor Roşca, vicesecretarul Rodion Coşciug, deputaţii Ion Ionaş şi Simion Nae-Pleşca.

Conform ordinii de zi, delegaţii au audiat raportul de activitate, au ales conducerea OT, au modificat şi completat componenţa Consiliului Politic şi Comisiei de cenzori. De asemenea, o atenţie aparte a fost acordată procesului de micro-sectorizare în raion, raportul în acest sens fiind prezentat de secretarul OT Hânceşti, Ion Bunduchi.

Cu majoritatea voturilor celor prezenţi, preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Hânceşti a PLDM a fost reales Grigore Cobzac. Delegaţii au votat componenţa Consiliul Politic din 37 de persoane şi a Comisiei de Cenzori din 5 membri.

Organizaţia Teritorială Hânceşti a PLDM are 1752 de membri.

Sursa: www.pldm.md

La Ştefan Vodă a avut loc şedinţa Consiliului Politic Teritorial al PLDM La Anenii Noi a avut loc şedinţa Consiliului Politic al OT a PLDM