Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Ştefan Vodă a avut loc şedinţa Consiliului Politic Teritorial al PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 18 martie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 15 martie, la Ştefan Vodă a avut loc şedinţa lărgită a Consiliului Politic Teritorial al Partidului Liberal Democrat din Moldova. La eveniment au participat 100 de membri ai Consiliului Politic şi Organizaţiei de Femei. La şedinţă a fost prezent şi deputatul PLDM, Chiril Lucinschi, preşedintele comisiei parlamentare cultură, ştiinţă, sport şi mass media.

Delegaţii au discutat despre situaţia social-politică din Republica Moldova, au ales vicepreşedinţii OT şi au modificat componenţa Biroului Politic Teritorial.

Astfel, în calitate de vicepreşedinţi au fost aleşi: Vasile Gherman, Maria Pălărie, Vasile Plămădeală, Anatolie Sârbu şi Ion Ţurcan, iar în calitate de secretar al OT a fost ales Vitalie Rusanovschi. De asemenea, s-a decis să fie mărită cu două persoane componenţa BPT, acesta la moment întrunind 9 membrii.

La finalul şedinţei, a fost aprobat graficul deplasărilor în teritoriu ale conducerii Organizaţiei Teritoriale Ştefan Vodă pentru întâlniri cu cetăţenii, identificarea problemelor cu care se confruntă şi găsirea soluţiilor de rezolvare a acestora.

Sursa: www.pldm.md

Wilfried Martens: Liderul PLDM, Vlad Filat, trebuie să preia iar conducerea Guvernului Grigore Cobzac a fost reales în fruntea OT Hânceşti