Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Valeriu Streleţ a fost citat la Procuratura Generală

|versiune pentru tipar||
PLDM / 18 martie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele fracţiunii parlamentare a Partidului Liberal Democrat din Moldova, Valeriu Streleţ a fost citat la Procuratura Generală, pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul deschis de procurori în urma unei sesizări depuse de deputatul PL Mihai Ghimpu. Audierile vor avea loc marţi, 19 martie 2013, ora 9:00, la secţia exercitare a urmăririi penale pe cauze excepţionale a Procuraturii Generale, pe adresa mun. Chişinău, bd Ştefan cel Mare şi Sfânt 73.

Reamintim că în cadrul unei emisiuni difuzată la un post privat de TV, deputatul liberal Valeriu Munteanu a vorbit despre “necesitatea demiterii tuturor celor care într-un fel sau altul au fost implicaţi în tăinuirea incidentului de la vânătoarea din Pădurea Domnească”.

În replică, Valeriu Streleţ a menţionat că este de acord cu această poziţie şi că se vehiculează faptul că în seara zilei de 23 decembrie despre această situaţie cunoştea şi Mihai Ghimpu. Ulterior, în pauza dintre filmări, discuţiile au continuat la tema cum ar putea fi demonstrat acest lucru. Precizăm că Valeriu Streleţ a menţionat că este foarte uşor de verificat, dacă Mihai Ghimpu a fost telefonat la 23 decembrie de către şeful de atunci al Agenţiei “Moldsilva”, Ion Lupu. Este suficient să soliciţi de la operator lista apelurilor telefonice primite şi efectuate, evident fără a cunoaşte conţinutul convorbirilor telefonice.

Sursa: www.pldm.md

La Anenii Noi a avut loc şedinţa Consiliului Politic al OT a PLDM PLDM: E momentul ca membrii Comisiei de anchetă privind situaţia BEM, aflaţi în conflict de interese, să se retragă