Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Membrii TLDM Youth Club 2.0 s-au înâlnit cu deputatul Tudor Deliu

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 martie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 16 martie 2013, membrii clubului liceenilor TLDM Youth 2.0 s-au întâlnit cu secretarul Comisiei parlamentare juridică, numiri şi imunităţi, deputatul PLDM, Tudor Deliu.

În cadrul întâlnirii, participanţii au discutat despre Administraţia Publică Locală din Republica Moldova şi despre îmbunătăţirile ce pot fi aduse în acest domeniu. În context, deputatul a vorbit despre necesitatea unei reforme territorial-administrative şi finalizarea procesului de descentralizare, în care Moldova este deja angajată.

Pe parcusul discuţiei, tinerii au avut posibilitate să întrebe şi să afle detalii despre cariera profesională şi politică a invitatului. “Sunt îmbolnăvit de Administraţia Publică Locală şi vă îndemn şi pe voi, tinerii, să vă implicaţi mai mult în acest domeniu, dar şi în general în procesul de schimbare ce are loc în Moldova”, a spus Deliu.

Întâlnirea face parte din seria de discuţii politice organizare de Tineretul Liberal Democrat din Moldova în cadrul Clubului de Dezbateri Politice.

Youth Club 2.0 este o iniţiativă a Tineretului Liberal Democrat din Moldova, prin care îşi propune crearea unei platforme de instruire, dezbateri şi implicare pentru liceenii din Republica Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Iniţiativă legislativă pentru salvarea Parcului din satul Ţaul La Criuleni a avut loc şedinţa Consiliului Politic al OT a PLDM