Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liliana Bolocan a participat la şedinţa Biroului Politic a OF a PPE

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 martie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La data de 18 martie curent, Organizaţia de Femei a PLDM a fost reprezentată la şedinţa Biroului Politic al Organizaţiei de Femei a Partidului Popular European, care a avut loc la Bruxelles. Conform ordinii de zi, a fost prezentat raportul anual al OF a PPE.

În cadrul şedinţei, coordonatorul comisiei pentru egalitatea de gen în Parlamentul European, Maria Gabriel, a vorbit despre: necesitatea implicării inteligente a femeii în economia europeană, egalitatea reprezentării femeii şi bărbatului în politică, problema violenţei asupra femeii şi egalitatea de gen în lume.

Lucrările Biroului Politic au continuat cu o conferinţă la care au fost puse în discuţie oportunităţile de promovare a femeii, utilizând instrumentele oferite de realităţile mediatice.

În luarea sa de cuvânt, vicepreşedintele OF a PLDM, Liliana Bolocan, a declarat că femeile liberal — democrate urmează cursul prioritar lansat de OF a PPE şi susţine prin acţiuni valorile democraţiei europene.

“Conştientizăm utilitatea reţelelor de socializare şi depunem toate eforturile pentru a avea o comunicare eficientă cu electoratul PLDM. Organizaţia de Femei ştie că o bună parte din alegătorii noştri sunt utilizatori activi ai reţelelor de socializare” a punctat Liliana Bolocan.

Sursa: www.pldm.md

La Criuleni a avut loc şedinţa Consiliului Politic al OT a PLDM Un grup de deputaţi ai PLDM au propus o iniţiativă legislativă pentru evitarea conflictelor de interese ale membrilor comisiilor de anchetă