Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a avut la Bălţi o întrevedere cu membrii de partid

|versiune pentru tipar||
PLDM / 25 martie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 23 martie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a avut o întrevedere cu membrii de partid din municipiul Bălţi. La şedinţă au fost prezenţi circa 200 de membri ai Organizaţiei Teritoriale Bălţi a PLDM, consilieri municipali, responsabili de micro-sectoare. De asemenea, la întâlnire au participat vicepreşedintele PLDM, Liliana Palihovici, şi deputatul Chiril Lucinschi.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat a făcut o prezentare a situaţiei politice din ţară, în contextul acordării votului de neîncredere guvernului, şi poziţia partidului faţă de aceasta. Vlad Filat a reiterat ideea că alegerile anticipate ar încetini mersul reformelor demarate şi ar periclita integrarea europeană a ţării.

“Republica Moldova trebuie să-şi continue cursul de integrare europeană pentru a asigura o viaţă mai bună cetăţenilor”, a menţionat Vlad Filat.

Liderul PLDM a accentuat importanţa menţinerii unei bune comunicări între liderii locali şi membrii de partid, precum şi între conducerea centrală şi cea teritorială, în vederea unei colaborări eficiente.

De asemenea, Vlad Filat s-a referit la iniţiativele cu caracter social promovate de guvern, precum ar fi majorarea cu 15 la sută a pensiilor.

La rândul său, preşedintele interimar al OT Bălţi a PLDM, Marin Boboc, i-a mulţumit premierului în exerciţiu pentru vizită, menţionând că aceasta are o însemnătate deosebită pentru membrii OT PLDM Bălţi.

Sursa: www.pldm.md

Veaceslav Ioniţă speră că Procuratura va face lumină în cazul Legii cazinourilor La Teleneşti a avut loc şedinţa Consiliului Politic al OT a PLDM