Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM alături de liceenii din ţară

|versiune pentru tipar||
PLDM / 27 martie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Tinerii liberal-democraţi au vizitat, săptămâna trecută, liceenii din raioanele Ştefan-Vodă şi Râşcani. Au discutat despre subiectele ce îi preocupă cel mai mult: examenele de bacalaureat, stagii de practică, alegerea facultăţii potrivite, cum poţi deveni un specialist bun încă din anii de facultate.

“Consider aceste întâlniri foarte importante. În cadrul lor încercăm să îi îndemnăm pe tineri să-şi aleagă facultatea ce o doresc şi le spunem despre oportunităţile pe care le au în calitate de liceeni şi mai apoi, de studenţi,” a menţionat Mihaela Spătaru, vicepreşedintele Tineretului Liberal Democrat din Moldova.

La Ştefan-Vodă au participat la întâlnirea cu tinerii liberal democraţi circa 60 de elevi, majoritatea dintre ei — absolvenţi. Ei s-au arătat entuziasmaţi de faptul că, începând din anul curent, locurile la buget vor fi resetate în fiecare semestru, în dependenţă de notele de la sesiune. La această întâlnire au participat deputatul Iurie Apostolachi şi membrul Consiliului Politic Naţional PLDM, Dan Caranfil.

La întâlnirea desfăşurată la Râşcani, cu mesaje de salut au venit preşedintele raionului, Ion Parea, şi vicepreşedintele raionului, Alexandru Cheptănaru. TLDM a fost reprezentat de Mihaela Spătaru, vicepreşedintele TLDM şi Ana-Maria Cojocaru, absolventă a Academiei Politice a TLDM.

Sursa: www.pldm.md

La Teleneşti a avut loc şedinţa Consiliului Politic al OT a PLDM OT Ialoveni a făcut o donaţie de carte bibliotecilor din raion