Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Brandul personal — curs de instruire pentru femei

|versiune pentru tipar||
PLDM / 1 aprilie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 30–31 martie, Organizaţia de Femei Ciocana a PLDM a desfăşurat training-ul cu genericul “Brandul personal”. La cursul de instruire au participat 25 de femei.

Trainerul Michelle Iliev a povestit beneficiarelor despre modalităţile de promovare a femeii în politică, prin cunoaşterea calităţilor şi capacităţilor personale, prin asumarea conştientă a mai multor responsabilităţi şi printr-o dezvoltare şi formare continuă.

În context, a fost accentuat rolul imaginii personale pentru obţinera unor rezultate notorii în activitatea profesională sau de orice altă natură, inclusiv în procesul decizional.

În particular, s-a menţionat că brandul personal al femeii politician porneşte de la capacitatea de a se autocunoaste şi a se autodefini: de la înfăţişare şi atitudine, la comportament şi scară de valori.

Potrivit preşedintei OF Ciocana a PLDM, Elena Banari, trainingul a fost unul de succes, iar beneficiarele instruirii şi-au arătat interesate de organizarea mai multor asemenea evenimente.

Sursa: www.pldm.md

Deputatul PLDM Chiril Lucinschi s-a pronunţat pentru dezvoltarea unor proiecte culturale comune A început programul de dezvoltare a abilităţilor politice a TLDM