Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a fost desemnat cel mai influent politician al lunii martie

|versiune pentru tipar||
PLDM / 3 aprilie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, prim-ministru în exerciţiu, se menţine pe primul loc în “TOP 50 cei mai influenţi politicieni din Moldova”.

Liderul PLDM este urmat în clasamentul lunii martie de Iurie Leancă, ministru în exerciţiu al Afacerilor Externe şi Integrării Europene. În primii zece s-a situat şi liderul fracţiunii parlamentare a PLDM Valeriu Streleţ.

Rezultatele topului au fost făcute publice azi de Centrul de Cercetări Strategice şi Consultanţă. Politică “Politicon”.

Directorul “Politicon”, Anatol Ţăranu, a declarat că “PLDM ar putea cu o doză de siguranţă să meargă la alegeri. Poziţia lui Filat este suplimentată de ministrul Externe, Iurie Leancă, care este unul dintre cei mai cotaţi politicieni din RM. Aceştia doi sunt un tandem, care asigură o viaţă liniştită, inclusiv eventualele alegeri anticipate”.

Topul celor mai influenţi politicieni reprezintă o sinteză a notelor puse politicienilor de 36 de experţi, în funcţie de influenţa lor asupra deciziilor majore din ţară, popularitatea publică, vizibilitatea lor în mass-media şi perspectivele politice.

Sursa: www.pldm.md

Primarul de Etulia s-a alăturat echipei PLDM Valeriu Streleţ: Vlad Filat are toate capacităţile necesare pentru a conduce un nou Guvern