Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Tinerii liberal democraţi de la ASEM — implicaţi în acţiuni ecologice

|versiune pentru tipar||
PLDM / 22 aprilie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 20 aprilie, Clubul tinerilor liberal democraţi al Academiei de Studii Economice din Moldova a organizat o amplă campanie ecologică în cadrul campusului studenţesc al instituţiei. La eveniment au participat peste 40 de tineri, membri ai clubului, care au salubrizat teritoriul din faţa căminelor. Aceştia au plantat pomi, arbuşti şi iarbă.

“Prin astfel de acţiuni ne propunem nu doar să facem ordine, ci şi să sensibilizăm opinia publică asupra necesităţii păstrării curăţeniei în permanenţă, pentru a ne bucura împreună de un mediu curat şi sănătos. Suntem impresionaţi de faptul că tinerii au fost atât de receptive. Sper să fim la fel de mobilizaţi şi pentru alte acţiuni importante, pe care urmează să le desfăşurăm”, a menţionat Victor Nicolaescu, coordonator al Clubului Liberal Democrat ASEM.

CLD ASEM este parte componentă a Organizaţiei de Tineret a PLDM.

Sursa: www.pldm.md

Liberal democraţii din or. Codru — antrenaţi în acţiuni de salubrizare a oraşului Deputatul Alexandru Cimbriciuc a fost ales vicepreşedintele Uniunii Naţionale a Veteranilor Războiului de Independenţa din RM