Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Acţiune ecologică la Edineţ

|versiune pentru tipar||
PLDM / 24 aprilie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În preajma Zilei Internaţionale a Pămîntului Planetei Pământ (22 aprilie), 30 de membri ai Organizaţiei de Tineret Edineţ a Partidului Liberal Democrat din Moldova au desfăşurat o acţiune cu caracter ecologic.

Prin această iniţiativă, tinerii şi-au propus să contribuie la dezvoltarea spiritului civic, creşterea gradului de conştientizare şi sensibilizare a populaţiei în vederea protejării mediului înconjurător. Prin implicarea tinerilor s-a dorit şi încurajarea maturilor să fie mai responsabili şi să nu admită poluarea mediului.

Tinerii liberal democraţi au colectat deşeurile menajere şi au salubrizat un teren cu o suprafaţă de 1 km în raza străzii Independenţei din oraşul Edineţ.

Acţiunea a demonstrat că prin puţină voinţă şi spirit de echipă se pot realiza multe pentru păstrarea unui mediu mai curat.

Ziua Pământului marchează în fiecare an aniversarea naşterii mişcării moderne a interesului pentru mediul înconjurător, aceasta apărând în 1970 şi simbolizând lupta împotriva poluării şi problemelor climatice.

Sursa: www.pldm.md

Ion Balan a fost reales preşedintele al OT Cantemir a PLDM Chiril Lucinschi a avut o întrevedere cu un grup de experţi străini în domeniul mass-media