Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Criuleni a fost constituită Asociaţia Persoanelor în Etate a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 29 aprilie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 27 aprilie curent, la Criuleni, a avut loc adunarea de constituire a Asociaţiei teritoriale a Oamenilor în Etate a Partidului Liberal Democrat din Moldova.

La adunarea de constituire au participat 20 de persoane în etate, membri ai PLDM, dar şi deputaţii: Chiril Lucinschi, Elena Frumosu, preşedintele raionului Criuleni, Vitalie Rotaru, şi preşedintele OT Criuleni, Ghenadie Cazacu.

Delegaţii au ales organele de conducere ale structurii nou-create, au adoptat Regulamentul de funcţionare şi la final au votat Declaraţia Asociaţiei Persoanelor în etate Criuleni a PLDM.

Astfel, cu votul unanim al celor prezenţi, în funcţia de preşedinte al asociaţiei a fost ales Constantin Bodiu, vicepreşedinte — Constantin Brăguţă, iar secretar — Elena Calancea.

Preşedintele OT Criuleni, Ghenadie Cazacu, a salutat constituirea asociaţiei şi a menţionat că persoanele în etate merită o atenţie deosebită, deoarece constituie o categorie foarte importantă şi reprezentativă a populaţiei.

În declaraţia adoptată, Asociaţia Persoanelor în Etate Criuleni a PLDM face apel către toţi oamenii de vârsta a III să se alăture eforturilor PLDM de instaurare a normalităţii, democraţiei, performanţei economice şi echităţii sociale în Republica Moldova.

Asociaţia Persoanelor în Etate a PLDM a fost constituită la 24 ianuarie 2009.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: Tiraspolul trebuie să înţeleagă că orice acţiune ilegală va avea contracarare TLDM a marcat Ziua Drapelului