Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat: Tiraspolul trebuie să înţeleagă că orice acţiune ilegală va avea contracarare

|versiune pentru tipar||
PLDM / 27 aprilie 2013 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Instalarea a două posturi lângă satul Varniţa, controlat de Chişinău, este o situaţie regretabilă destul de gravă, iar instituţiile statului îşi fac datoria. Declaraţia a fost făcută către liderul Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, după ceremonia de arborare a Drapelului de Stat în comuna Lărguţa, raionul Cantemir.

Vlad Filat a menţionat că este necesar ca la moment să fie implicaţi în acest proces şi actorii internaţionali, pentru a readuce lucrurile la normalitate.

Liderul liberal democrat a admis faptul că instalarea celor două posturi de control lângă satul Varniţa, are legătura şi cu instabilitatea politică din Republica Moldova.

“Cei de la Tiraspol trebuie să înţeleagă că orice acţiune ilegală va avea contracarare. Sunt angajamente internaţionale, sunt reguli care trebuiesc respectate şi acest lucru urmează să fie cunoscut şi de către ei”, a spus liderul PLDM, Vlad Filat.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a participat la arborarea Drapelului de Stat în comuna Lărguţa, raionul Cantemir La Criuleni a fost constituită Asociaţia Persoanelor în Etate a PLDM