Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Ungheni a fost constituită Asociaţia Medicilor şi Farmaciştilor Liberali Democraţi

|versiune pentru tipar||
PLDM / 30 aprilie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 27 aprilie, la Ungheni a fost constituită Asociaţia Medicilor şi Farmaciştilor Liberali Democraţi, la care au fost prezenţi 130 de membri şi simpatizanţi ai PLDM.

La şedinţă au participat preşedintele OT PLDM Ungheni, Iurie Toma, viceministrul Sănătăţii, vicepreşedintele PLDM, Octavian Grama, preşedintele Asociaţiei Medicilor şi Farmaciştilor Liberal Democraţi, depulatul Vladimir Hotineanu, director general CNAM, Mircea Buga.

Vladimir Hotineanu a susţinut ideea formării asociaţiei, apreciind optimismul cadrelor medicale din raionul Ungheni, iar Mircea Buga a asigurat forul de colaborare eficentă.

În alocuţiunea sa, Iurie Toma a argumentat necesitatea constituirii acestei asociaţii pentru identificarea celor mai stringente probleme din domeniul sănătăţii, dar şi posibilităţile de rezolvare a acestora.

La rândul său, viceministrul Sănătăţii, Octavian Grama, a salutat forul şi a dorit mult succes asociaţiei.

Preşedinte al Asociaţiei Medicilor şi Farmaciştilor Liberali Democraţi din Ungheni a fost ales prin vot unanim directorul CNAM Ungheni, Oleg Belbas. De asemenea, au fost aleşi 5 vicepreşedinţi şi 11 membri ai biroului.

Forul a aprobat Declaraţia Asociaţiei Medicilor şi Farmaciştilor Liberali Democraţi din Ungheni.

Sursa: www.pldm.md

La Anenii Noi a fost constituită Asociaţia pedagogilor liberal-democraţi Mesaj de felicitare al Preşedintelui PLDM, Vlad FILAT, cu prilejul aniversării a 55-a a IPNA “Teleradio-Moldova”