Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Conducerea PLDM a avut o întâlnire cu locuitorii din Chetrosu, raionul Anenii Noi

|versiune pentru tipar||
PLDM / 17 mai 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 16 mai curent, Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, vicepreşedintele PLDM, Liliana Palihovici, şi ministrul Sănătăţii, Andrei Usatâi, au mers în comuna Chetrosu, raionul Anenii Noi, unde au asistat la prezentarea angajamentelor pe care şi le asumă Leonid Zalevschi, candidatul PLDM la funcţia de primar. În această comună, pe 19 mai, vor avea loc alegeri locale noi. La eveniment au participat 150 de săteni, dar şi preşedintele Organizaţiei Teritoriale Anenii Noi a PLDM, Alexandru Barbăroşie, primari din raion, consilieri raionali şi locali.

Luând cuvântul în faţa oamenilor, Vlad Filat a spus că Leonid Zalevschi este un bun gospodar, un om responsabil şi are calităţile necesare de a fi un bun lider.

“Fiecare localitate are nevoie de un bun conducător care să rezolve problemele cu care se confruntă oamenii. Eu promit că, împreună cu colegii din Parlament şi Guvern, îl vom susţine pe candidatul PLDM la funcţia de primar pentru ca să-şi îndeplinească angajamentele asumate în faţa dumneavoastră. Este important ca Leonid Zalevschi să depisteze cele mai stringente probleme, să atragă investiţii şi să implementeze cât mai multe proiecte”, a spus liderul PLDM.

Vicepreşedintele PLDM, Liliana Palihovici a menţionat că Leonid Zalevschi, candidatul PLDM la funcţia de primar în comuna Chetrosu, este o persoană pregătită şi capabilă să facă faţa cu succes tuturor provocărilor.

“Alegeţi primarul care să nu se teme de greutăţi şi care doreşte să muncească pentru binele comunităţii. Leonid Zalevschi este omul care ştie să muncească şi sunt convinsă că printr-o bună organizare veţi reuşi să atrageţi investiţii străine şi să implementaţi proiecte pentru ca satul Chetrosu să prospere”, a spus Liliana Palihovici.

Ministrul Sănătăţii, Andrei Usatâi, a urat succes candidatului PLDM la funcţia de primar şi a menţionat că îi va oferi suportul necesar pentru ca să-şi realizeze promisiunile făcute în faţa cetăţenilor.

“Referitor la proiecte, vreau să vă anunţ că în scurt timp, în comuna Chetrosu, va fi construit un Centru de Sănătate, unde oamenii vor avea posibilitate să se trateze în condiţii bune”, a specificat Andrei Usatâi.

La rândul său, candidatul PLDM la funcţia de primar, Leonid Zalevschi a spus că va munci pentru binele comunităţii, pentru asigurarea comunei cu apă potabilă şi sistem de canalizare, pentru renovarea drumurilor, finisarea reparaţiei punctelor medicale, amenajarea gunoiştilor în afara localităţii şi acordarea familiilor tinere a terenurilor pentru construcţii.

“Vreau să vă asigur că voi deveni primarul care va soluţiona problemele cu care se confruntă comuna Chetrosu. Voi munci cot la cot cu dumneavoastră, pentru că doar împreună vom reuşi să implementăm cât mai multe proiecte, care vor face din Chetrosu o comună prosperă”, a spus Leonid Zalevschi, în faţa oamenilor din sat.

În raionul Anenii Noi, PLDM este reprzentat de 10 primari.

Sursa: www.pldm.md

PLDM optează pentru crearea unui guvern dedicat viitorului european al RM Vlad Filat s-a întâlnit cu locuitorii din satul Visoca, raionul Soroca