Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat s-a întâlnit cu locuitorii din satul Visoca, raionul Soroca

|versiune pentru tipar||
PLDM / 18 mai 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 17 mai curent, candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova pentru funcţia de primar în satul Visoca, raionul Soroca, Aliona Rotaru, şi-a prezentat angajamentele pe care şi le asumă în faţa cetăţenilor.

În acest sat, pe 19 mai, vor avea loc alegeri locale noi. La prezentarea angajamentelor au asistat peste 150 de săteni, preşedintele PLDM, Vlad Filat, dar şi preşedintele Organizaţiei Teritoriale Soroca a PLDM, Victor Său.

Liderul PLDM, Vlad Filat a asigurat oamenii din sat că Aliona Rotaru este un candidat bun pentru funcţia de primar, iar PLDM îi va oferi suportul necesar pentru a realiza angajamentele asumate în faţa cetăţenilor.

“Angajamentele candidatului la funcţia de primar sunt şi angajamentele echipei PLDM. Pentru ca în sat să fie ordine, aveţi nevoie de un primar bine organizat, care să reacţioneze imediat la apariţia unei probleme. Vreau să vă spun sincer că, acolo unde în funcţii de conducere sunt femei, avem o bună organizare”, a menţionat liderul PLDM.

Preşedintele Organizaţiei Teritoriale Soroca a PLDM, Victor Său, care este şi preşedintele raionului Soroca, a urat succes candidatului PLDM la funcţia de primar şi a menţionat că îi va oferi sprijin pentru a implementa cu succes cât mai multe proiecte în sat.

Locuitorii din Visoca au adresat zeci de întrebări liderului PLDM. Un subiect fierbinte a fost şi situaţia politică din R.Moldova Cei prezenţi la întâlnire l-au întrebat pe Vlad Filat dacă în viitorul apropiat va fi format un nou Guvern.

Vlad Filat a asigurat oamenii că PLDM optează pentru crearea unei coaliţii pro-europene de guvernare şi în acest sens a demarat negocierile cu Partidul Democrat, grupul de reformatori al Partidului Liberal şi deputaţii neafiliaţi.

“PLDM optează pentru integrarea europeană a Republicii Moldova, deoarece mişcarea spre Europa înseamnă mişcarea spre un viitor mai bun. Este necesar să fie creată cât mai curând o coaliţie pro-europeană, fiindcă Moldova are nevoie de stabilitate politică, ceea ce înseamnă o coaliţie de guvernare stabilă”, a spus liderul PLDM.

Vlad Filat a promis în faţa oamenilor că va întreprinde măsurile de rigoare pentru ca traseul de 5 km de la intrarea în localitate şi până în sat să fie reparat cât mai urgent.

“Este un angajament pe care mi-l asum eu personal, dacă vreţi. Visoca este un sat mare şi este o necesitate de a repara acest drum”, a promis Vlad Filat în faţa oamenilor.

La rândul său, candidatul PLDM la funcţia de primar, Aliona Rotaru a spus că va munci pentru a rezolva cele mai urgente probleme ale satul Visoca, cum ar fi deschiderea grădiniţei de copii în incinta Şcolii tehnologice, iluminarea străzilor centrale, reparaţia drumului în zona Râbac Vsevolod şi a podului din centrul satului, construcţia unui rezervor de apă pentru necesităţile satului.

În raionul Soroca, PLDM este reprezentat de 16 primari, 10 consilieri raionali şi 134 de consilieri locali.

Sursa: www.pldm.md

Conducerea PLDM a avut o întâlnire cu locuitorii din Chetrosu, raionul Anenii Noi Alexandru Cimbriciuc participă la sesiunea NATO