Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Alexandru Cimbriciuc participă la sesiunea NATO

|versiune pentru tipar||
PLDM / 18 mai 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Deputatul PLDM, Alexandru Cimbriciuc participă în perioada 17–20 mai la sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare NATO, care se desfăşoară în Luxembourg.

În cadrul discuţiei despre problematica conflictelor îngheţate, Alexandru Cimbriciuc, care este preşedinte al delegaţiei parlamentare a Republicii Moldova, şi-a exprimat îngrijorarea ăn legătură cu încălcarea continuă în regiunea transnistreană a drepturilor omului.

“Principiul independentei, suveranităţii si integrităţii teritoriale a Republicii Moldova este unul «înţeles de la sine» pentru reglementarea problemei transnistrene, iar obiectivul final al negocierilor nu poate fi altul decât reintegrarea ţării”, a menţionat Alexandru Cimbriciuc.

Deputatul PLDM a mulţumit pentru faptul că NATO a reiterat în Declaraţia Summit-ului de la Chicago, din mai 2012, suportul pentru integritatea teritorială, independenţa şi suveranitatea Republicii Moldova şi a solicitat sprijinul statelor NATO şi în continuare.

La Adunarea Parlamentară NATO participă reprezentanţii a 28 state membre şi partenere.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat s-a întâlnit cu locuitorii din satul Visoca, raionul Soroca Conducerea PLDM a participat la ceremonia de deschidere a Zilei Europei